2021. október. 17., vasárnap - Hedvig.
hirdetés

Egészségügyi képzések a Soproni Egyetem Budapesti Képzési Központjában

Új vagy magasabb pozícióra pályázna az egészségügyi szektorban? Bővíteni szeretné szakmai tudását az egészségügyi szolgáltatói piac gazdasági ismereteivel?

 

A Soproni Egyetem Budapesti Képzési Központjában egészségügyi képzéscsoportunk posztgraduális képzései péntek délutáni és szombati oktatási renddel, kiscsoportos, gyakorlatorientált, rugalmas kurzusokkal várják az érdeklődőket.

  • Egészségügyi controller szakunk azokat várja, akik közintézmények, magán egészségközpontok, egészségügyi szolgáltatók, gyógyturizmusban résztvevők és az idősek, illetve ápolásra szorulók ellátását szolgáló köz- és magánintézmények vezetésének döntéstámogatói és tanácsadói controlling szaktudása iránt érdeklődnek.
  • Fejleszteni szeretné kommunikációs készségeit? Az ország legelismertebb szakembereitől tanulná meg napjaink kommunikációs eszközrendszereinek használatát és a szóvivői feladatok magas színvonalú ellátásának folyamatát?

Az egészségügyi kommunikáció professzionális gyakorlása talán még sosem volt annyira fontos, mint napjainkban.

Az Egészségügyi szóvivő és kommunikációs szakunkon - több országosan elismert szakember mellett - önálló kurzusokat visz Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója.

  • Egészségügyi minőségbiztosítási szakunk azokat várja, akik a közintézmények; a kisebb-nagyobb magán egészségközpontok; a gyógyturizmus; az idősek, illetve ápolásra szorulók ellátását szolgáló köz- és magánintézmények minőségügyi vezetéséhez szükséges komplex tudás iránt érdeklődnek.
  • Egészségügyi menedzsment, Orvos-közgazdász, Gyógyszerész-közgazdász, Gazdasági szakokleveles ápoló szakokra is várjuk jelentkezését!

 

Jelentkezzen budapesti helyszínű szakirányú továbbképzésünkre augusztus 31-ig!

További információ:

▶️ tel.: 0630 886 5401

▶️ http://lkk.uni-sopron.hu/meghirdetett-szakiranyu-kepzesek-2020

 

2020 őszi órarendjeink:

▶️ http://lkk.uni-sopron.hu/orarendek