hirdetés
hirdetés
2023. február. 05., vasárnap - Ágota, Ingrid.
hirdetés

A Semmelweis Terv margójára

A Semmelweis Terv margójára címmel vitairatot publikál a Medical Tribune hasábjain a Budapesti Teljesítménymenedzsment Kutatóközpont. Megdöbbentő számok, a lobbierők mozgásának rajzolata, tényként kezelt vélelmek cáfolata – aki kíváncsi arra, miért és miként érkeztünk el a gödör aljára, vegye a fáradságot és olvassa el a tanulmányt.

„Az ellátást már rég nem a betegek igényei alakítják, hanem a szolgáltatók érdekei” – állítja Ónodi-Szűcs Zoltán, a Debreceni Önkormányzati Egészségügyi Holding Zrt. vezérigazgatója.

Bárki nyugodt szívvel ostorozza a gyógyszergyártókat, amiért el akarják adni a termékeiket, de miért gondolunk mást a kórházakról?

 

 

Ha szívesen részt venne egy, a Semmelweis Tervről szóló szakmai vitában 2011. október 12-én 18 órától várja önt a Magyar Egészségkommunikációs Egyesület! 

 

Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem új épülete, Budapest IX. kerület, Közraktár u 4-6., X. számú előadóterem.

 

 A Semmelweis Terv margójára című vitairatot ide kattintva töltheti le

Interjúnk dr. Ónodi-Szűcs Zoltánnal

A MEKE konferencia részletes programja

 

Kapcsolódó fájlok

Olvasói vélemény: 10,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

PR-cikk

A jövő onkológiai készítményét Óbudán fejlesztik

 „Körülbelül évi 5 milliárd forint és 50 magasan képzett vegyész, vegyészmérnök, gyógyszerész dolgozik azon, hogy áttörést érjünk el a nehezen kezelhető daganatok kezelésében.” Nicolas Clavreul, a Servier Hungária ügyvezető igazgatója nyilatkozott lapunknak a gyógyszergyártó vállalat magyarországi központjának szerepéről, a várható innovációkról és a társadalmi szerepvállalásukról.

A teljes cikk >>

hirdetés