hirdetés
hirdetés

Doros Judit cikkei

#1
2013-08-15 08:36:00

Mi szégyelljük magunkat, amiért leírjuk: a nyolc gyerekből csak kettő volt cigány. Mert azzal, hogy ezt leírjuk, beismerjük: simán elfogadtuk volna, ha mind a nyolc az. Mert „azok” nemtörődömök, és csak magukat okolhatják, ha hatvan-hetven dekás gyerekeik születnek.

#2
2012-11-14 07:16:00

A rendőrség és a kórház közös akciójában nevelési célzatú plakátokat raktak ki a borsodi kocsmákban. Rá akarják ébreszteni az embereket, hogy egy kocsmai verekedés rengeteg pénzükbe kerülhet. Úgy tűnik, nem sok eredménnyel, írja a Népszabadság.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Csak Kásler Miklós Facebook-posztjából lehet tudni, hogy önköltséges PCR-tesztre kötelezik azokat a tervezhető műtétre váró betegeket, akik nem tudnak felmutatni védettségi igazolványt, noha egy ilyen feltételt csak jogszabályban szabadna előírni.

Változó, hogy egy adott életciklusban biológiailag mennyi testmozgásra van szükségünk ahhoz, hogy testileg és lelkileg is egészségesek maradhassunk. Az ausztrál egészségügyi minisztérium külön útmutatóban teszi közzé javaslatait az idősebb, 65 év feletti korosztály számára.