hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-01-05

Négymilliárd forintos európai uniós támogatással kezdődhet meg a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Tudományos és Innovációs Parkjának létrehozása.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-03-25

Az HBO a Vöröskereszttel együttműködve nemzetközi véradásra buzdítja a Trónok harca rajongóit.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2008-06-29
Budapesten lesz a székhelye az Európai Innovációs és Technológiai Intézetnek - erről egyhangúlag döntöttek Brüsszelben az Európai Unió tagországainak versenyképességi ügyekben illetékes miniszterei.
#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2008-05-30
Nem született teljes körű konszenzus csütörtök éjjel Brüsszelben az Európai Innovációs és Technológiai Intézet székhelyéről a 27 európai uniós tagállam között, azonban a versenyképességi miniszterek megállapodtak abban, hogy a székhely 2004 óta csatlakozott tagállamban lesz, és olyan országban, ahol még nem működik uniós ügynökség - jelentette be a maratoni ülést követően a szlovén EU-elnökség. Az öt jelölt közül a két kritérium egyszerre csak Budapestre illik.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A magyar lakosság mintegy negyedét tekinthetjük egészségtudatosnak, akiknek van kellő energiájuk ahhoz, hogy mindennapjaikat az egészségük fenntartását is figyelembe véve szervezzék, és egészségben éljenek.

Népszerű tévhit – amely mostanában egyre inkább megváltozóban van –, hogy a SARS-CoV-2 lassabban változik, mutálódik, mint más vírusok.