hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 3
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2012-02-25

Hogyan előzhetjük meg, illetve ismerhetjük fel a különböző krónikus betegségek mögött megbúvó közös okokat? Milyen korszerű gyógyítási megoldások állnak a rendelkezésünkre?

#2
Medical Online >> Rovatok
2012-02-11

A Betegek Világnapjáról 1992 óta, II. János Pál pápa rendeletére világszerte megemlékeznek. A 2012. év fő céljául a világ vezető egészségügyi szervezetei a betegségek megelőzését, a prevenciót tűzték ki. 

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2011-10-24

Nem a halhatatlanság receptjét keressük, hanem azt kutatjuk, hogyan lassítható a biológiai öregedés folyamata, miként tolható ki az egészség életszakasza – hangsúlyozta a Nobel-díjas Elisabeth Blackburn molekuláris biológus hétfőn, a Magyar Tudományos Akadémián, a Quintess Tudásközpont megnyitóján.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A magyar lakosság mintegy negyedét tekinthetjük egészségtudatosnak, akiknek van kellő energiájuk ahhoz, hogy mindennapjaikat az egészségük fenntartását is figyelembe véve szervezzék, és egészségben éljenek.

Népszerű tévhit – amely mostanában egyre inkább megváltozóban van –, hogy a SARS-CoV-2 lassabban változik, mutálódik, mint más vírusok.