hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 15
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2020-07-14

Míg a külügyi tárca átlagosan 19,8 millió forintért vásárolta a lélegeztetőgépeket, az állami kórházfenntartó 10,8 millióért, közli a G7.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-08-30

Az elmúlt időszakban számos hír borzolta a háziorvosok, s rajtuk keresztül a betegeik kedélyét. A felmerülő kérdésekről a Medical Tribune dr. Kovácsy Zsombor egészségügyi szakjogász véleményét kérdezte.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-03-26

Azt ígéreték, a dél-pesti centrumkórházból valamikor, a távoli jövőben létrejön a harmadik fővárosi szuperkórház, írja a Magyar Nemzet.

#4
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-09-20

Szeniormozgásnapot rendez a Nyugdíjasok Országos Szövetsége szeptember 24-én, a népligeti FTC Sporttelepen.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-08-06

Kukoricaföldön dolgozó, a növényt címerező munkások betegedtek meg Tiszaburán és Tiszaszőlősön, hányinger, hasmenés és magas láz miatt heten kerültek kórházba - írja az Új Néplap.

#6
Medical Online
2012-04-16

Júliusra elkészülhet az egységes, országos várólista az egészségügyben. Az egyes intézmények várólistáit az OEP fogja „összefésülni”, kiszűrve ezzel a párhuzamosságokat – emlékeztet a szoljon.hu.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-03-09

Jász-Nagykun-Szolnok megyében a szolnoki MÁV Kórházban és a mezőtúri kórházban szűnne meg májustól az aktív betegellátás.

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-12-06

A múlt hónap végén Jász-Nagykun-Szolnok megyében már a saját zsebük terhére szállítottak a mentők, panaszolta egy cégvezető az Új Néplapnak.

#9
Medical Online
2011-08-06

Az ismeretlen elkövetők szinte mindent elvittek már, ami mozdítható, mivel a létesítményt nem őrzi senki - adja közre az Új Néplap.

#10
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-05-04

A stroke/szélütés jelentős népegészségügyi probléma – míg a kardiovaszkuláris betegség az iparilag fejlett országokban vezető halálok, minden második elhalálozásért felelős, a stroke önmagában is a harmadik leggyakoribb halálok (rákban és szívbetegségben halnak meg többen, mint szélütés következtében), emellett a hosszú távú rokkantság egyik fő oka, évente ötmillió embert tesz tartósan rokkanttá a világon. Megelőzése érdekében május 8-án vasárnap, a fővárosi Népligetben ingyenes szűrővizsgálatok, tanácsadás, szórakoztató program várja a lakosságot.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Alkotmánybíróság óvatoskodva döntött: a kuruzslótörvény velünk marad, de nem lehet alkalmazni, mert alaptörvény-ellenes.

Mindenkinek jár az emberhez méltó élet. Ezért küzd a fővárosban hat bátor nő, akik sorstársaik helyett is harcolnak súlyos-halmozott fogyatékossággal élő gyermekeikért, és saját magukért.