hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 50
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-09-19

Kutatások szerint másfél-két év múlva a városban kórházi fertőzés által indukált szepszisben nem fog meghalni senki, mondta a DE rektora.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-07-11

Meghosszabbítja a harmadfokú hőségriasztást július 18-án éjfélig az ország egész területére vonatkozóan az országos tisztifőorvos.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2022-06-22

A Magyar Nemzetnek adott interjút Kis Zoltán, a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) virológusa, aki a majomhimlőről beszélt a lapnak.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2020-08-19

Nyáron gyakoribb a gyomorrontás, ételmérgezés, itthon a magas lázzal, hányással és hasmenéssel járó szalmonellózis fordul elő legtöbbször.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-11-04

Gyenge volt a kézmosó szappan, így kerülhetett szalmonella a majonézbe a hajdúsámsoni iskola főzőkonyháján.

#6
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-09-30

Még 14 gyereket tartanak megfigyelés alatt a szalmonellával megbetegedett iskolások közül – közölte a Debreceni Egyetem pénteken az MTI-vel.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-09-25

A szalmonellafertőzésben megbetegedett hajdúsámsoni iskolások közül egyre többen hagyhatják el a debreceni gyermekklinikát és a Kenézy egyetemi kórházat.

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-09-23

Szalmonellafertőzés okozta a hajdúsámsoni gyerekek tömeges megbetegedését, közölte a Debreceni Egyetem sajtófőnöke.

#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-09-23

Az elmúlt napokban 54 gyereket láttak el a Debreceni Egyetem (DE) szakorvosai feltételezett szalmonellózis gyanújával.

#10
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-06-04

Az Európai Akadémiák Tudományos Tanácsadó Testületének javaslatait a Magyar Tudományos Akadémia honlapja tette közzé.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha egyetlen egészséges növényi olajat kellene megnevezni, a többség valószínűleg az olívaolajat említené. De mitől különleges – ha egyáltalán az – az olívaolaj?