hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 401
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-07-07

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának (ETK) több mint 500 hallgatója vehette át személyesen oklevelét a Müpában.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-07-04

Csaknem kilencvenen vették át oklevelüket a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karának diplomaosztó ünnepi tanácsülésén.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-07-03

Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter köszöntőjében kiemelte, hogy a DE a vidék legerősebb felsőoktatási intézménye.

#4
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-06-28

A Debreceni Egyetem Klinikai Központ több mint 40 munkatársa vehetett át kitüntetést az intézmény Semmelweis-napi ünnepségen.

#5
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-06-28

Batthyány-Strattmann László-díjakat, Pro Sanitate díjat, a Köz szolgálatáért érdemjel arany fokozatát adták át a Semmelweis-nap alkalmából.

#6
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-06-22

Az ünnepségen az Általános Orvostudományi Kar több mint 140 most végzett magyar és külföldi hallgatója tette le esküjét és vette át diplomáját.

#7
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-06-13

Közel 100 magyar kkv számára nyílt meg az út, hogy bekapcsolódjon az egészségügyi innováció nemzetközi vérkeringésébe.

#8
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2024-06-12

A Lendület Program 2024-ben induló kutatócsoportok létrehozására kiírt pályázati felhívására 128 érvényes pályázat érkezett.

#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2024-06-08

A következő évben a gyűjtés célja a nehéz sorsú, tudományos pályára készülő és tehetségesnek mutatkozó fiatalok tanulmányainak támogatása.

#10
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-05-29

Ismeretterjesztő mini előadással köszönte meg a Nobel-díjas Karikó Katalin a WHO főigazgatója által alapított „Globális Egészségügyért Díjat”.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha egyetlen egészséges növényi olajat kellene megnevezni, a többség valószínűleg az olívaolajat említené. De mitől különleges – ha egyáltalán az – az olívaolaj?