hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 37
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-11-12

A Pécsi Tudományegyetemet fenntartó Universitas Quinqueecclesiensis Alapítvány elnöke, Prof. Dr. Bódis József lemondott kuratóriumi tagságáról.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-10-14

70, 65, 60 és 50 éve avatott orvosok vehettek át rubin-, vas-, gyémánt- és aranyoklevelet a Semmelweis Egyetem ünnepségén.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-06-05

Csaknem száz helyet lépett előre a QS nemzetközi rangsorán a Debreceni Egyetem, több mint 5500 intézmény között az 574. helyet szerezte meg.

#4
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-04-11

Az 55 szűkebb szakterület közül 10-ben kizárólag az ELTE került be hazánkból a világ legjobbjai közé a QS 2024-es rangsorában.

#5
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-04-10

A PTE újra a világ legjobb orvosképző egyetemei közé került a QS World University Rankings legfrissebb, szakonkénti világranglistája alapján.

#6
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2023-12-10

Megjelent a brit Quacquarelli Symonds (QS) felsőoktatási rangsor fenntarthatóságot vizsgáló ranglistája.

#7
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2023-11-02

A Global Student Satisfaction Awards felmérésében a Semmelweis Egyetem lett a „diákélet minősége” kategória győztese.

#8
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2023-10-13

Hankó Balázs, innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkár a versenyt bejelentő eseményen kiemelte, az egyedi, kreatív ötleteket támogatják.

#9
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2023-09-29

A legjobb 800 felsőoktatási intézmény között szerepel a Debreceni Egyetem a Times Higher Education (THE) legfrissebb listáján.

#10
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2023-08-17

Egy kategóriát javítva tavalyi eredményén az Eötvös Loránd Tudományegyetem az előkelő 501-600. kategóriába került az ARWU rangsorában.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha egyetlen egészséges növényi olajat kellene megnevezni, a többség valószínűleg az olívaolajat említené. De mitől különleges – ha egyáltalán az – az olívaolaj?