hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-07-04

A Tegyünk az Egészségünkért Alapítvány szervezésébenidén is kiosztották az Év Egészségügyi Szakdolgozója Díjakat a Semmelweis Egyetem, valamint a MESZK szakmai együttműködésével.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-04-12

A díjra a kórházak és klinikák ápolási és orvosszakmai vezetői állíthatnak jelölteket, 2011-ben az egyéni kategóriában három szakterületről: felnőttápolás, szülésznő és gyógytornász. Csoportos kategóriában szakterületi megkötés nincs.

#3
Medical Online
2010-02-17
Egy onkológus, egy belgyógyász-hematológus és egy sebész lett Az Év Orvosa 2009-ben. A Tegyünk Együtt az Egészségünkért Alapítvány által tavaly szeptemberben meghirdetett pályázat díjazottjai Fábián Ferenc debreceni onkológus, Németh Lajos szekszárdi sebész és Tóth Árpád Gábor győri belgyógyász-hematológus. Az Astellas-díjat kedden adták át Budapesten.
#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-01-20
Az év legjobb orvosára szavazhatnak az érdeklődők február 1-ig a www.dijazorvosokert.hu weboldalon. A döntőbe jutott 27 történet közül a nagyközönség online szavazással választhatja ki a három, Astellas-díjban részesülő orvost – közölte kedden a szervező.
#5
Medical Online
2009-09-09
Immár harmadszor indult el Az Év Orvosa pályázat 2009 – Astellas Díj az orvosi hivatás megbecsüléséért, jobb megítéléséért, valamint az orvos-beteg kapcsolat javításáért. A pályázat az orvosi munka megbecsülése mellett az orvos és beteg közötti kapcsolat fontosságára hívja fel a figyelmet – mondta Berencsi György főszervező egy keddi sajtótájékoztatón a fővárosi Szent Imre kórházban.
#6
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2009-02-17
Tóth Tibor kiskunmajsai és Sirák András velencei háziorvos, Vástyán Attila, a Pécsi Gyermekklinika sebésze, valamint az Országos Mentőszolgálat kapták az idei Astellas-díjakat.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha egyetlen egészséges növényi olajat kellene megnevezni, a többség valószínűleg az olívaolajat említené. De mitől különleges – ha egyáltalán az – az olívaolaj?