hirdetés
hirdetés

Neticle technologies Südi Anna cikkei

#1
2014-09-06 06:06:00

Bőrproblémákkal szinte kivétel nélkül mindenki szembesül, ráadásul sokan nem is csak alkalmanként, hanem folyamatosan küzdenek bizonyos tünetekkel. A kisebb kellemetlenségekkel nem mindenki hajlamos orvoshoz fordulni, pedig a web különböző felületein megjelenő említések tanúsága alapján a bőrgyógyászokról kialakult kép alapvetően pozitív. Bár a kozmetikusokról jóval több szó esik, bőrproblémákkal kapcsolatban a bőrgyógyászokat jobban elismerjük szakértőként.

#2
2014-09-05 06:05:00

Biztonságos, fájdalommentes, hatásos és egyre szélesebb kör számára elérhető – mindezzel azonban kevesen vannak tisztában. Hiába tűnnek fel egyre gyakrabban a szemészeti klinikák kecsegtető reklámjai, a szemműtét fogalma jellemzően továbbra is szorongást ébreszt. A web különböző felületein megjelenő említések alacsony száma egyértelműen rámutat, hogy a legmodernebb látásjavító kezelések még kevéssé vannak jelen a köztudatban.

#3
2014-09-04 13:30:00

Egyre többen szenvednek különböző mozgásszervi problémáktól, a reumát pedig nemegyszer emlegetik korunk népbetegségeként. Ennek megfelelően a weben is kifejezetten sok szó esik mind a reumatikus panaszokról, mind a vélt és valós okokról, következményekről, valamint gyógymódokról. Az említések tanulsága szerint azonban a köztudatban kialakult kép közel sem pontos. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A légzés automatikus működés, egyesek szerint mégis érdemes nagyobb tudatossággal végezni ezt is.