2017. május. 22., hétfő - Júlia, Rita.

Hazai mértékkel nem számít kicsinek  dr. Kalmár István traumatológus főorvos vasútmodell-gyűjteménye, amely háza udvarán egy külön kis melléképületben kapott helyett. Ott található az általa épített terepasztal is, amely igazi vasúti élményt ad a játékosoknak. 

Arany, Nixon, torkosborz, K-vitamin... Májusi kvízünk szereplői. Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Már gyerekkorában sem a játék vágya, hanem a gyűjtőszenvedély miatt vásárolt matchboxokat Sebesy Endre kézsebész, aki mára már 1600-nál több darabos autómodell-állománnyal rendelkezik. Ezek között több olyan makett van, amit ő rakott össze. Számára ez a hobbi igazi kikapcsolódást jelent.

Mi a közös Fa Nándorban, Esterházy Péterben és Kurt Cubainben? Természetesen az, hoy mindhárman szerepelnek áprilisi kvízünkben. Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Az Agymenők Amy-je, a Jóbarátok Phoebe-je, az Offspring basszusgitárosa és a Jurassic Park írója is hallgatott orvostudományokat. Még több ismert ember a cikkünkben!

Többek között a Pink Floydról, Semmelweis Ignácról és a B-vitaminról is talál kérdéseket márciusi kvízünkben. Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Egyik nap még láncdohányos volt, másnap pedig a cigarettát letéve elkezdett futni dr. Szabó Zoltán dunaújvárosi diabetológus főorvos.