2017. április. 26., szerda - Ervin.

Már gyerekkorában sem a játék vágya, hanem a gyűjtőszenvedély miatt vásárolt matchboxokat Sebesy Endre kézsebész, aki mára már 1600-nál több darabos autómodell-állománnyal rendelkezik. Ezek között több olyan makett van, amit ő rakott össze. Számára ez a hobbi igazi kikapcsolódást jelent.

Az Agymenők Amy-je, a Jóbarátok Phoebe-je, az Offspring basszusgitárosa és a Jurassic Park írója is hallgatott orvostudományokat. Még több ismert ember a cikkünkben!

Egyik nap még láncdohányos volt, másnap pedig a cigarettát letéve elkezdett futni dr. Szabó Zoltán dunaújvárosi diabetológus főorvos.  

Összeállításunkban magyar német és orosz irodalmi mű is szerepel, köztük az Utazás a koponyám körül, A varázshegy és a Rákosztály.

Első regénye szinte ellenállhatatlan erővel tört ki 11 évvel ezelőtt dr. Kapocsi Judit egyetemi docensből, az I. Sz. Belgyógyászati Klinika igazgatóhelyetteséből, aki addig irodalommal csak olvasóként foglalkozott. 

Tudta, hogy az All by Myself című dalban Rachmanyinov szól?

Heti 15-20 órát edz dr. Lubics Szilvia fogorvos, aki felnőtt korában kezdett el sportolni, azóta többször lefutotta a 246 kilométeres Spartathlont. Mit ad hozzá a munkájához és mire készül most – erről is kérdeztük új sorozatunk, a Második műszak első részében a fogorvos-futónőt.