hirdetés
hirdetés
2024. április. 24., szerda - György.
hirdetés

Nagy Magánpraxis Nap

Az ország egyetlen üzleti praxiskonferenciáját, a Nagy Magánpraxis Napot október 6-án Budapesten rendezik.

Az idei nagy magánpraxis-kutatás is azt a tapasztalatot erősítette meg, amiről naponta számolnak be újabb és újabb hírek, a privát egészségügy robbanásszerű fejlődésben van. Egyre nagyobb számban és egyre szélesebb társadalmi rétegben fordulnak a páciensek a magánintézményekhez. Ugyanakkor a megnövekedő érdeklődés hatására egyre több praxis is indul, akár tőkeerős háttérrel. Egyértelmű, hogy a privát praxisok életét is mind inkább piaci verseny jellemzi.

A piaci versenyre csak felkészült üzleti szereplők képesek reagálni, és bár sokan profi szakemberre bízza a marketingmunkát, még mindig minden harmadik orvos magának végzi ezt a tevékenységet. A megkérdezett orvosok többsége az online felületek és a közösségi média térhódítását érzékeli, mindamellett, hogy a páciensek megszerzése egyre több energiát von el a gyógyításból.

A hagyományos gondolkodás és eszközök már nem elegendőek a sikerhez, sokkal komplexebb, üzleti tudásra van szükség – árulja el tapasztalatát, Straub Fanni, a Nagy Magánpraxis Nap megálmodója. Idén is kifejezetten az aktuális privát egészségügyi piac kihívásaira keressük a választ, arra koncentrálunk, hogyan lehet rugalmasan reagálni a piac változásaira, miként lehet felvenni a versenyt a gigantikus egészségügyi vállalkozásokkal, hogyan lehet tartósan kitűnni versenytársak közül. Szakértőként folyamatosan azon dolgozom csapatommal, hogyan lehet orvosláshoz méltó, orvos- és páciensbarát praxist hosszútávon is sikeresen üzemeltetni, így rendezvényünket is ez a szellemiség jellemzi.

Az ország egyetlen üzleti praxiskonferenciáját, a Nagy Magánpraxis Napot október 6-án Budapesten rendezik.

További részletek: http://nagymaganpraxisnap.hu

(forrás: MedicalOnline)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés