hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

Komplex megoldások magánpraxis indításához vagy költséghatékony fenntartásához

Az egyik legmagasabb fokozatú gyógyszerbiztonságot nyújtja az MDD magánorvosi szoftver, amely komplex megoldásaival támogatja a magánpraxisok sikeres működését. Igényelje a 30 napos díjmentes verziót egyszerű regisztrációval, és a program letöltését követően akár már az e-recept funkciókat is használhatja. Nincs egyszeri belépési díj, a program minden fontos funkciót – vényfelírás, betegnyilvántartás, számlázás, magánorvosi és üzemorvosi funkciók, naprakész gyógyszer-információs rendszer – tartalmaz.

A program funkciói rugalmasan illeszkednek a különböző szakorvosi igényekhez. Egy előfizetéssel akár több rendelési helyszínen is használhatja a komplex orvosi rendszert. A legújabb hírlevélmodullal a szűrővizsgálatok egyszerű szervezése és a betegéletút követése is nagyban egyszerűsödik – ezt az új funkciót az év végéig díjmentesen biztosítjuk előfizetőinknek.

Az onlineorvosok.hu előjegyzési oldalon történő megjelenés az első foglalásig díjmentes és bármilyen magánorvosi szoftverrel rendelkező orvos csatlakozhat hozzá.

Ön tudta? Az MDD 2002 Kft. fejlesztette az RP-info gyógyszer-információs rendszert, melyet a MOK díjmentesen biztosít tagjainak. Az RP-info naprakészen rendszerezi a gyógyszeradatokat, a rendeleteket, jogszabályokat és protokollokat. Az RP-info szoftver az egyik legnagyobb tudású orvosi gyógyszeradatbázist tartalmazza.

További információk

Tovább a szoftver igényléséhez!

RP-info díjmentes szoftver letöltése

hirdetés

Könyveink