hirdetés
hirdetés
2019. augusztus. 22., csütörtök - Menyhért, Mirjam.
hirdetés

Kiemelkedő innovációs teljesítmények születtek

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására összesen 43 pályázatot nyújtottak be különböző magyar cégek, március 28-án adják át a díjakat.

A bírálóbizottság, a kutatási és fejlesztési eredmények alkalmazása révén, elsősorban a gazdasági mutatók – 2018-ban elért többleteredmény vagy többlet árbevétel –, valamint az egyéb műszaki, gazdasági előnyök alapján választja ki a 2018. évben legnagyobb jelentőségű és már az üzleti életben is sikeres innovációkat. A pályázatra a gazdaság különböző ágazataiból – különösen az egészségügy, agrár és informatikai területről – érkeztek, kreatív és kiemelkedő eredményt bemutató pályamunkák.

A 2018. évi Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottsága elismert tudósokból, gazdasági szakemberekből áll, és elnöke az innovációs és technológiai miniszter. Az évente egyszer kiadásra kerülő Innovációs Nagydíj (bronz kisplasztika és jelentős pénzjutalom) az elmúlt időszakban a gazdasági élet egyik legjelentősebb elismerésévé vált.

Az ünnepélyes díjátadás március 28-án lesz az Országház Felsőházi Termében. A 2018. évi Innovációs Nagydíjat az Országgyűlés elnöke, és Palkovics László innovációs és technológiai miniszter adja át.

A Magyar Innovációs Nagydíjon kívül további innovációs díjakat is kiosztanak. A 2018. évben legsikeresebb kezdő vállalkozás a MISZ Start-up Innovációs Díjat kapja meg.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés

Könyveink