hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 8
#1
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2019-12-06

A japán egészségügyben két éve bevezetett széria második típusa a gyógytornásznak is megkönnyíti a dolgát, írja az Autószektor.

#2
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2019-05-24

Az Apple vezeti a Forbes legértékesebb világmárkáit rangsoroló (Most Valuable Brands) 100-as listáját.

#3
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2018-12-06

A T-HR3 robot az emberi tevékenységet különféle körülmények között – például az egészségügyi intézményekben – támogatja, közli a GyártásTrend.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2017-07-05

A Toyota által kifejlesztett android akár a lebénult emberek életminőségét is radikálisan javíthatja, közli a GyártásTrend.

#5
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2012-05-03

Tervezik a "felhangosított" jövőt, amelyben már nemcsak okostelefonok és televíziók, gépkocsik és számítógépek reagálnak az emberi hangra, hanem kávéfőzők, hűtőgépek, termosztátok, riasztórendszerek és egyéb okos berendezések is.

#6
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2009-07-21
Miről ismerhetjük fel a túlsúlyos japán rendőrt? Arról, hogy csak kerékpárral vagy gyalog járőrözhet! Ez a viccnek hangzó találós kérdés maga a valóság: egyes államokban központi intézkedéseket hoznak az egyre terjedő elhízás visszaszorítására. A Wirtschaftswoche című német gazdasági hetilap munkatársai más hasznos példákat is összegyűjtöttek a világból.
#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-07-05
Elképzelhető, hogy a közeljövőben zajkeltő berendezésekkel kell felszerelni a látássérültek által veszélyesnek tartott, némán suhanó hibridautókat.
#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-06-30
Agyhullámokkal irányítható elektromos tolószék feltalálását jelentette be egy japán autógyár. Az úgynevezett Brain Machine Interface (BMI) technológia tökéletesítésén számos japán laboratórium dolgozik, hogy javítson a sérült és idős emberek életminőségén.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.

A K-Monitor és román partnerszervezete, a Funky Citizens tavaly májusban kezdte vizsgálni a szülészeti hálapénz jelenségét Magyarországon és Romániában.