hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Hypothyreosis az aluldiagnosztizált betegség
2020-07-16

Három, a gyakorlatban is jártas szerző kiváló összefoglalóját olvashatják a következőkben a hypothyreosisról. A bevezetőben ezért nem marad más, csak néhány, a mindennapi gyakorlat számára fontos tudnivaló leírása.

#2
Medical Online >> Rovatok >> Tüdőgyógyászat - Allergológia
2016-10-27

Az egészséges étrend – például a mediterrán diéta – protektív hatású lehet gyermekeknél az asztma és az atopia megelőzésére.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-10-31

Az antralis G sejtek által termelt gasztrin a gyomorsavszekréció fő szabályozója. A hatásos savcsökkentő kezelés emelheti a szérum gasztrinszintjeit.

#4
Medical Online >> PR
2011-02-11

Az utóbbi években egyre inkább előtérbe került a bélflóra optimalizálásának kérdése, probiotikumok és prebiotikumok hozzáadása a táplálékhoz. Ismeretes, hogy a probiotikumok élő mikroorganizmusokat tartalmaznak, és a feltételezés szerint képesek megváltoztatni a gazdaszervezet mikroflóráját.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2010-12-07

A probiotikumok mérsékelten hatásosak az egészséges gyermekek és csecsemők heveny virális hasmenésének befolyásolásában.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több kutatás igazolta, hogy a magasabb férfiak rövidebb életre számíthatnak, mint alacsonyabb társaik, mégsem ez a legfontosabb tényező a várható élettartamnál.