hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-02-28

Mit nyújthatnak az infúziós kezelések az SM betegségben? Milyen új irányelvek várhatók a terápiákban? A sclerosis multiplex-el élő emberekről szól a Multiplex Magazin.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2016-10-19

Az idegrendszer és a psziché elválaszthatatlan. Alig van tisztán neurológiai betegség. Sok a határterületi probléma – mondta a többi közt a Medical Tribune-nek Csépány Tünde, a Debreceni Orvos- és Egészségtudományi Centrum Neurológiai Klinikájának docense, a Magyar Neuroimmunológiai Társaság elnöke.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-11-04

Balog Zoltán,  az emberi erőforrások minisztere  az egészségügyért  végzett  munkát elismerő kitüntetéseket adományozott a Batthyány-Strattmann László nap alkalmából.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-09-11

A betegszervezetek egyik legsikeresebb médiakampányát tudhatja maga mögött a Sclerosis Multiplexes Betegek Országos Egyesülete (SMBOE).

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2010-05-21

Havi egy infúziós kezelésből áll az a terápia, amely egy új hatásmechanizmussal lassítja a szklerózis multiplex (SM) előrehaladását.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.