2021. április. 22., csütörtök - Csilla, Noémi.
hirdetés
hirdetés

Egy mellkassebész búcsúlevele

Sürgős és kényszerű távozása miatt fizetett hirdetésben búcsúzik betegeitől Pécsi Balázs klinikai onkológus szakorvos a sonline.hu-n.

„Az Intézmény régi/új vezetőségének álláspontja szerint a Kaposi Mór Oktató Kórház Onkológiai osztályának további működése – nem hogy az általam megpályázott osztályvezető főorvosi státusban, de semmilyen egyéb formában – nem képzelhető el a továbbiakban velem, melyre tekintettel közalkalmazotti jogviszonyomat 2012. december 21. felmentési kezdő nappal – 30 napos felmentési idővel – megszüntették, munkavégzési kötelezettségem alól „mentesítettek”, lényegében 1 napom maradt a távozásra, illetőleg a „folyamatban lévő ügyek” átadására” – írja búcsúlevelében Pécsi Balázs.

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

A magyar lakosság mintegy negyedét tekinthetjük egészségtudatosnak, akiknek van kellő energiájuk ahhoz, hogy mindennapjaikat az egészségük fenntartását is figyelembe véve szervezzék, és egészségben éljenek.

Újra mérlegen a koronavírus-fertőzés veszélyei, a hosszú távú szövődmények kockázata és az oltás különféle vonatkozásai.