hirdetés
2020. október. 31., szombat - Farkas.
hirdetés

Bérbeadná a helikoptereit? Gondoljon a légimentőkre!

Nyílt közbeszerzésen keres bérletre hét mentőhelikoptert a Magyar Légimentő Nonprofit Kft. - a hét helikopter ötéves bérleti díját nettó 30,7 milliárd forintra becsüli az ajánlatkérő.

A bérlet jövő év március 11-én kezdődik és 2021. március 10-ig tart. A hét helikopter együttes éves repülési ideje 1400 óra, amely 30 százalékkal növekedhet. A járművek a budaörsi, a balatonfüredi, a debreceni, a miskolci, a pécs-pogányi, a sármelléki és a szentesi bázison teljesítenek majd szolgálatot. A részleges javítás a bérbeadó feladata lesz – olvasható a Közbeszerzési Értesítőben.

A járművek részletes felszereltségét az ajánlati dokumentáció tartalmazza, a felhívásban annyi szerepel, hogy minden helikopterben kell lennie egy-egy lélegeztető gépnek és defibrillátornak, továbbá két infúziós pumpának.

Az ajánlatkérő vételi jogot köt ki a bérleti szerződésben, így ha a bérleti szerződés ötéves időtartama lejár - és a felek a szerződést nem kívánják meghosszabbítani -, akkor az ajánlatkérő a bérelt helikopterek bármelyikét a bérbeadó hozzájárulása nélkül, egyoldalú döntéssel megvásárolhatja.

Az ajánlattétel határideje december 14. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes úgy, hogy az értékelési szempontok között túlsúlyos a hét helikopter ötéves nettó szolgáltatási díja.

(forrás: MTI)

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

Könyveink