hirdetés

HR RAPID RANDI – HR-eseknek ingyenes!

Tippek, amivel a HR időt, pénzt spórol és/vagy lojalitást nyer! Olyan szolgáltatókat kértünk fel előadónak, akik elevator pitchszerűen, max. 10 percben válaszolnak az alábbi kérdésre: „Te most miben tudnád segíteni egy HR-es munkáját?”

Időpont:
2020. május. 28. 10:00

HRPWR.HU és az Üzlet & Pszichológia szaklap szervezésében bemutatkozik a HR RAPID RANDI konferencia és azok a tippek, amivel a HR időt, pénzt spórol és/vagy lojalitást nyer!

PROGRAM

I. Recruitment és employer branding adat-alapon
Schall Krisztina ügyvezető, alapító
BrandCruiter Humán Szolgáltató Kft.

Adatalapú HR - agilis toborzás– független és objektív jelöltélmény mérés - országos és iparági benchmark adatok - munkáltatói márka védelem. Ez kulcsszavakban a BrandCruiter innovatív szolgáltatáscsomagja.
Egymást keressük, ha:
- szerinted is ideje a HR-nek is ügyfélközpontúan működni,
- te is jobban bízol az adatokban, mint a „szerintem” és „mindig így volt” kezdetű érvelésekben,
- a költségcsökkentések ellenére óvnád a gondosan felépített munkáltatói márkád értékét,
- munkaerő közvetítőként jól jönne egy verhetetlen értékesítési érv az ügyfeleid meggyőzéséhez.

II. Élményalapú tanulás, gamifikáció vezetőknek 

Korcyl Kinga, a GamiDrive fejlesztője, a Business Drive ügyvezetője, ACC business coach, vezetőfejlesztő
Business Drive Hungary Kft.

 

Vezetői immunerősítő - Ismerkedj meg az új vezetőfejlesztési trenddel!
H
ogyan válhat kiváló vezetővé, úgy hogy közben szórakozik, élményt szerez?

Miért jósolnak a játékos tanulásnak fényes jövőt? Mi az előnye a hagyományos képzésekkel szemben a játékos tanulásnak?

Tarts velünk és ismerkedj meg a jövő vezetőfejlesztési eszközével!


III. Mi lesz veled, munkavállalói élmény?
Molnár Zita, Vezető tanácsadó, partner
EB & Beyond Kft.

A járványhelyzetben alapvetően változtak meg a munkaerőpiaci körülmények és velük együtt a munkáltatók prioritásai is. Hogyan alakul ennek nyomán a munkavállalói élmény és a munkáltatói márka megítélése, fontossága, szerepe egy szervezetben? A munkáltatóimárka-stratégiával foglalkozó EB&Beyond vezető tanácsadója, Molnár Zita ezekben a kérdésekben segít eligazodni. Kérünk, hogy rövid kérdőívünk segítségével segíts pontosabb képet kapni a hazai vállalatok gyakorlatáról!

 

IV. Szervezeti gyógyulás a COVID19 után

Tóth Ildikó, Business Development, Munka és Szervezetpszichológus
CX-Ray Kft.

 

A járványhelyzet a legtöbb céget olyan változások bevezetésére késztette, amiket gyorsan és sokszor előzetes tapasztalat nélkül kellett meghozniuk. Ezek a változások pedig leginkább a munkavállalók mindennapi életében csapódtak le. Vajon tisztában vannak a cégek ezekkel a hatásokkal? Hogyan lehetne a működést minél hatékonyabban visszarendezni az eredeti állapotba, egyáltalán szükség van-e rá? A CX-Ray rövid, validált szervezetdiagnosztikai felmérésekkel segíti a szervezeti gyógyulást.


V. Innovatív belső kommunikáció válság idején - CHEQ
Tanczenberger Andrea, HR szakértő

Talk-A-Bot Kft.

 

A CHEQ egy könnyen használható, Viber és MS Teams alapú megoldás, mely applikáció nélkül köti össze a vállalatokat és azok munkaállomás nélküli alkalmazottait. A Covid-19 járvány idejére ingyenessé tett, akár egy órán belül élesre állítható CHEQ-et már közel 30 000 foglalkoztatott használja. A szervezeti kommunikációt segítő megoldás titkosított, kétirányú kommunikációt tesz lehetővé, ugyanakkor dokumentumok küldésére, valamint online szavazások megtartására, vélemények gyűjtésére is alkalmas.

VI. A láthatatlan kórokozó
Czagler Zsuzsa, Motivációtérképezési szakértő és akkreditáló tréner

VIP Coaching Center Kft.

Egyikük elkapta EZT, és végleg kidőlt. EZ gyorsan terjedt. A közelben lévők is eltávoztak. Mások is elkapták, rajtuk nem látszott. Ők átadták az újonnan jövőknek, közülük is sokan elmentek. 1 év volt a stabilizálódás. Emiatt elvesztették piacuk 1/3-át, közel 100 millió Ft-os veszteséget produkáltak.Sosem tesztelték, és még nem értik igazából EZT. Továbbra is ott lappang. Amikor akár csak egy kis szervezeti gyengülést is tapasztal, újra lecsap. De: van teszt és ellenszer. Mutatom. Ja: a demotiváltságról beszélek!

VII. Premier előadás! Megérkezett a Videotrening.hu!
Dr. Serényi János, a Videotrening.hu alapítója

Értéktrend Consulting Kft.

Ha már randi, akkor hadd hívjalak meg egy különleges moziba! Itt az első sorból nézheted meg az üzleti sikert elősegítő megoldásokat. Sokat fogsz nevetni a „Védd magad!” című felvezetőn. Tetszeni fog a különleges szerelmi szál, a „Kapcsolatépítés, a networking művészete”. Speciális érdekházasságot mutat be az  „Így lesz profitgyár az ügyfélélményből” rész. Izgalmasak a nyereségvágyból elkövetett tendernyerési tippek. Lesz horror, amikor dr. Piti bemutatja a költségcsökkentési tanácsait. A többi titok. Gyere, mert hamarosan kezdődik! Kattints ide, és nézd meg a bemutatkozó videónkat!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS REGISZTRÁCIÓ

Időpont: május 28. 10.00 - 11.00
Formátum: élő, interaktív webinárium (cisco webex felületen)

Részvételi díj és regisztráció: A regisztráció lezárult, a jelentkezett résztvevők e-mailben kaptak technikai információkat a belépéshez.

A rendezvény limitált létszámú.

Kontakt:

Székeli Dalma, event manager,  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

TÁMOGATÓINK

     

   

*Fontos! A jelentkezésnél a 'megjegyzés' fülbe mindenképp tüntesd fel a regisztrálni kívánt felek e-mail címeit, mivel a konferencia elérése e-mail címhez kötött. A regisztráció online, bankkártyás fizetéssel vagy átutalással történik, melyről a megrendelő számlát kap a megadott e-mail címre. A befizetett regisztrációs díj alapján a résztvevőt szintén e-mailen értesítjük a belépéssel kapcsolatos információkról és a konferencia eléréséről. A regisztráció határideje: 2020. május 27. vagy a workshop megtelte.

A jelentkezéssel Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozók (Professional Publishing Hungary Kft., EB & Beyond Kft., BrandCruiter Humán Szolgáltató Kft., Business Drive Hungary Kft., CX-Ray Kft., VIP Coaching Center Kft., Talk-A-Bot Kft., Értéktrend Kft.) adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja.(https://pphmedia.hu/adatkezeleshttps://www.ebandbeyond.com/adatkezelesi-szabalyzat#top; https://www.brandcruiter.com/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat/https://businessdrive.hu/adatkezelesi-tajekoztato/https://www.cx-ray.com/adatvedelemhttps://vipcoachingcenter.hu/adatvedelmi-szabalyzat/; https://cheqbot.com/wp-content/uploads/2020/05/adatkezelesi-t%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3-RAPID-RANDI-konferencia.pdfhttp://ertektrend.hu/adatkezelesi-tajekoztato/)

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. A rendezvényen kép,- és videófelvételek készülhetnek.

 

Részvételi díj:
HR szakemberek számára ingyenes, más résztvevőknek 4 900 Ft + áfa/fő
A rendezvény mindenki számára regisztrációhoz kötött!

A rendezvény limitált létszámú.

Kapcsolat:
Székeli Dalma, event manager, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A jelentkezéssel Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozók (Professional Publishing Hungary Kft., EB & Beyond Kft., BrandCruiter Humán Szolgáltató Kft., Business Drive Hungary Kft., CX-Ray Kft., VIP Coaching Center Kft., Talk-A-Bot Kft., Értéktrend Kft.) adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja.(https://pphmedia.hu/adatkezeleshttps://www.ebandbeyond.com/adatkezelesi-szabalyzat#tophttps://www.brandcruiter.com/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat/https://businessdrive.hu/adatkezelesi-tajekoztato/https://www.cx-ray.com/adatvedelemhttps://vipcoachingcenter.hu/adatvedelmi-szabalyzat/; https://cheqbot.com/wp-content/uploads/2020/05/adatkezelesi-t%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3-RAPID-RANDI-konferencia.pdfhttp://ertektrend.hu/adatkezelesi-tajekoztato/)

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. A rendezvényen kép,- és videófelvételek készülhetnek.

hirdetés

Eseménynaptár

 

h

k

sz

cs

p

sz

v

 
 
        01 02 03 04  
  05 06 07 08 09 10 11  
  12 13 14 15 16 17 18  
  19 20 21 22 23 24 25  
  26 27 28 29 30 31    
 
hirdetés

Dr. Kovács Attila Géniusz fődíjas reumatológus főorvos alighanem a legsikeresebb kvízjátékos. Rangos Katalin beszélgetett vele.