hirdetés
hirdetés
2019. november. 19., kedd - Erzsébet.
hirdetés

Vizsgálati eredmények szerint egy bizonyos génvariánst hordozó személyeknél sokkal később alakul ki az Alzheimer-kór, annak ellenére, hogy az agyban ugyanúgy tapasztalható fehérjelerakódás.

Az Országgyűlés 119 igen, 40 nem szavazattal és 15 tartózkodás mellett fogadta el kedden Palkovics László törvényjavaslatát a szakképzésről.

Az ÁEEK nem biztosította az átlátható és elszámoltatható közpénzfelhasználást, a vagyon értékének megőrzését. Nem volt védett a korrupciós kockázatokkal szemben.

Ha nem kap más utasítást a kormányfőtől, meg fogja építeni a komplexumot, mondja Bedros J. Róbert miniszterelnöki megbízott a Mandinernek.

Barna alga kivonatát tartalmazó készítmény gyógyszerként való törzskönyvezését és Alzheimer-kór kezelésére való használatát engedélyezték Kínában, közölte a PharmaOnline.

PR-cikk

Újraindul a nagysikerű Richter Anna Díj pályázat!

Ismeri azt a fantasztikus érzést, amikor egy jó ötlet értő támogatóra talál és így lehető­séget kap a megvalósulásra? A Richter Anna Díj kezdeményezés tavaly indult, és máris nagyon büszkék vagyunk rá. A támogatás a nők részére meghirdetett pályázat útján nyerhető el, és az egyenként 4 millió forintos díj 4+1 kategóriában osztjuk ki. Orvosok, gyógyszerészek, egész­ségügyi szakdolgozók és pedagógusok pályázhatnak, illetve legfeljebb 5 fős csapatok jelentkezéseit várjuk 2019. november 24-ig.

Tovább a cikkre >>

Munkaügyi pert nyert korábbi munkahelye, a Honvédkórház egyik intézete ellen egy diplomás ápoló, írja az Index.

A hvg.hu szerint katasztrofális hackerakciók várhatóak – ezt jósoljaa világ egyik legnagyobb vírusölő cégének vezetője.

Roska Botond neurobiológus kapta a Semmelweis Egyetem legnagyobb presztízsű nemzetközi tudományos elismerését.

Mintha hivatalosan is tudomásul vennék: a betegek nem oda mennek, ahova kötelező, hanem ahol gyógyulást remélnek.

A gépezetbe került homokszemnek nevezte az államtitkár az egy hete tartó, kórházi létszámstop körüli kialakult purparlét, és elnézést kért az okozott riadalomért.

Vannak élethelyzetek, amelyeket nem kíván megismerni az ember. lyen a sürgősségi egységek érkező oldala is.

books.medicalonline


 

 

hirdetés

 

 

hirdetés