hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 38
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-11-11

Szombaton a Szegedi Tudományegyetemen rendezett ünnepségen a Nobel-díjas Karikó Katalin átvehette professzori kinevezését, közli az InfoStart.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-08-31

Az új tudásanyag évről évre duplázódik, hangoztatta a Semmelweis Egyetem (SE) rektora az intézmény tanévnyitóján szombaton Budapesten.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2024-08-27

Amikor az orvos rögzíti az EESZT felületén a gyermek betegségének adatait, azok átkerülnek a KRÉTA rendszerébe, írja a HAON.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2023-05-16

Serdülőkorban gyakran előforduló probléma, hogy a tinédzserek szédülésre, ájulásközeli állapotra panaszkodnak.

#5
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2022-09-03

"A kihívásokra az egyetemek hagyományokon alapuló, értékelvű megerősítése és az ebből kivirágzó tudás és innováció a siker kulcsa".

#6
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2022-09-01

A kormány a GDP két százalékát fordítja a felsőoktatásra idén  mondta a kultúráért és innovációért felelős miniszter Szegeden.

#7
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2021-09-07

Franciaországban a bevásárlóközpontok többségében megszűnik a védettségi igazolás használata. Nemzetközi kitekintés.

#8
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2021-09-05

A Szegedi Tudományegyetem tanévnyitója egyben az Országos Felsőoktatási Tanévnyitó, valamint az SZTE Centenáriumi Rendezvénysorozatának nyitó eseménye volt.

#9
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2021-09-03

A nemzetközi hírű érsebész szeptember 1-jén, az ünnepélyes tanévnyitó keretében vehette át a Semmelweis Egyetem legnagyobb presztízsű díját.

#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-09-01

Magyarországnak ismét van felsőoktatás- és tudománypolitikája, mondta az innovációs miniszter a Semmelweis Egyetem tanévnyitóján.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha egyetlen egészséges növényi olajat kellene megnevezni, a többség valószínűleg az olívaolajat említené. De mitől különleges – ha egyáltalán az – az olívaolaj?