hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 19
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2024-08-02

A kismamák kilencven százaléka tervezi, mégis mindössze negyven százalékuk szoptatja gyermekét öt hónapnál hosszabb ideig.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2023-08-02

A szoptatás és az anyatejes táplálás fontosságát, hangsúlyozták a Debreceni Egyetem Klinikai Központjának szakemberei a szoptatás világnapján.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2023-08-01

Minden szülészeten legyen legalább egy laktációs tanácsadó és a szoptatásra való felkészítés már a várandósság alatt kezdődjön el.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2023-07-31

Magyarországon népszerű és elterjedt a szoptatás, a csecsemők anyatejes táplálása pedig kiemelt családügyi prioritás.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2022-08-02

A szoptatás fontosságáról beszélt Bábiné Szottfried Gabriella, az Országos Kórházi Főigazgatóság főigazgató-helyettese egy budapesti konferencián.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2020-08-03

Ma kezdődik az anyatejjel való szoptatás hete, amikor világszerte az egyik legjobb befektetésre hívják fel a figyelmet a csecsemők érdekében.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2020-08-03

A szoptatásbarát társadalom létrejöttének elősegítésére szeptember elején Szoptatást Támogató Nemzeti Bizottság alakul.

#8
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-08-07

Augusztus elsején kezdődött a szoptatás világhete, amelyet 1992-ben indítottak azzal a céllal, hogy hangsúlyozzák az anyatejes táplálás fontosságát.

#9
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-07-30

Az Egészégügyi Világszervezet először 1992-ben nyilvánította augusztus 1-jét az Anyatejes Táplásás Világnapjává.

#10
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-07-24

Idén augusztusban 27. alkalommal ünnepeljük meg a Szoptatás Világhetét. Az esemény koordinálását a WABA végzi.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha egyetlen egészséges növényi olajat kellene megnevezni, a többség valószínűleg az olívaolajat említené. De mitől különleges – ha egyáltalán az – az olívaolaj?