hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 57
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2024-07-23

Még rossz minőségű képekből is képes 3D-modellt alkotni a lenyelhető, apró diagnosztikai kamera.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2022-12-29

Az Egészségügyi Világszervezet szerint a nitritek évente 32 000 bélrákos megbetegedést okoznak, írja az NLC.hu.

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2022-11-30

A növényi alapú étrend 22 százalékkal csökkentheti a férfiak bélrákkockázatát egy új kutatás szerint, közölte a The Guardian online kiadása.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2022-02-26

Egy nagyszabású brit kutatás szerint a növényi étrenden élők 14 százalékkal kisebb eséllyel betegszenek meg rákban, mint a húsevők.

#5
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2021-08-26

A terhességük idején túlsúlyos vagy elhízott anyák gyermekeinél nagyobb a kockázata annak, hogy felnőtt korukban bélrák alakuljon ki náluk.

#6
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2021-04-06

Kapszulába zárt, lenyelhető kamerák könnyíthetik meg a béldaganatok felismerését, közölte a GyártásTrend.

#7
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2020-11-12

Több mint 1,2 millió daganatos ember életét mentettek meg a javuló kezelési lehetőségek 2000 és 2016 között az Egyesült Államokban.

#8
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2020-06-01

Jelentősen megnő a műtét utáni halál kockázata a koronavírus-fertőzöttek számára, állapítja meg egy, a Lancetben közölt tanulmány, amelyet az Index idéz.

#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-11-04

Az amerikai magyar orvosok figyelik és segítik a magyar egészségügyet, jelentette ki az Amerikai Magyar Orvosszövetség floridai tanácskozásán részt vevő Horváth Ildikó.

#10
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-10-01

Egy új tanulmány szerint a legtöbb ember számára értelmetlen visszafogni a vörös húsok és a feldolgozott húsáruk fogyasztását.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha egyetlen egészséges növényi olajat kellene megnevezni, a többség valószínűleg az olívaolajat említené. De mitől különleges – ha egyáltalán az – az olívaolaj?