hirdetés
hirdetés
2020. július. 12., vasárnap - Izabella, Dalma.
hirdetés

Dr. Kolbe Ilona, a korábban kutató gyógyszerészként és minőség-biztosítási, illetve minőség-ellenőrzési vezetőként dolgozó doktornő ma leginkább hobbijának, a zenének, a zongorának él.

A háziorvosként és üzemorvosként dolgozó nyíregyházi Soós Zoltán izgalmas és széles látókörét bizonyító ajánlóval lepett meg bennünket.

A klasszikus irodalom vagy építészet semmit sem veszített értékéből és aktualitásából – legalábbis ez derül ki a belgyógyász-foglalkozás egészségügyi szakorvos, dr. Kovács Márta ajánlataiból.

A lázadás és az újra való törekvés nem korfüggő. Erre tökéletes bizonyíték dr. Csejtei András, a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház onkológiai osztályvezető főorvosa. Figyelem, indul a rock ’n’ roll!

A keszthelyi kórház belgyógyászatán dolgozó, valamint egy budapesti egészségügyi szolgáltató foglalkozás-orvostan szakorvosaként dolgozó doktornő a mozgás és az energikus életmód híve.

Új, zártkörű klubot indít útjára fiatal értelmiségieknek február 28-án a Harmónia Orvosi és Művészeti Alapítvány.

Áprilisban tartják Győrben XXIII. országos találkozójukat a magyar orvosmuzsikusok – három nap, három ingyenes koncerttel.

A tavasz lehelete már érezhető dr. Kokas Péter, sebész és a Magyar Evező Szövetség alelnöke heti ajánlataiban is, aki – lévén maga is aktívan mozog – elsősorban a sportra helyezi a hangsúlyt.

A Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője, dr. Tiszeker Ágnes nem szokványos értelemben vett ajánlóval lepett meg bennünket.

hirdetés
hirdetés