hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 709
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-11-24

A rendszeres HIV-szűrés és a korai diagnózis kiemelt szerepére hívták fel a figyelmet szakemberek a november 17-24. között megrendezett HIV- és Hepatitis-szűrés Európai Hete alkalmából.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-11-16

A járművel bárhová eljuttathatók a legmodernebb orvosdiagnosztikai szolgáltatások, így csökkenhet az területi ellátási különbség, írja az Autó-Motor.

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2017-11-14

A kutatók 4557 hirtelen szívhalál adatait elemezték. Azt találták, hogy csak 34 történt szexuális együttlét alatt vagy egy órán belül utána.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-11-09

A szombati rendezvény keretében az érdeklődők előadásokon, workshopokon, kerekasztal-beszélgetéseken mélyíthetik el ismereteiket a lélekgyógyászat, az egészségmegőrzés területén.

#5
Medical Online >> Rovatok >> PraxisMenedzsment
2017-11-03

Az adatok ismeretében célzott vizsgálatra küldhetik a pácienst, esetleg gyógyszeres kezelésre sincs szükség, mondta egy háziorvos a Blikknek.

#6
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-10-13

Kevesebb prosztatarákkal szembesült férfi küszködne vizelettartási gondokkal, szexuális problémákkal, s a betegek életkilátásai is javulhatnának, ha foglalkozna velük gyógytornász.

#7
Medical Online >> Rovatok >> Sanofi Klasszikusok >> Korszerű alvadásgátlás
2017-10-13

A szörnyűségek tárházától a legnagyobb anatómiai viaszmodell gyűjteményig ma már sok minden kívülállóknak is megtekinthető. Bemutatjuk Európa tíz híres orvosi múzeumát.

#8
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-09-26

A legfrissebb felmérések alapján egyre többen már a kamaszkor elején átesnek az első szexuális együttléten.

#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-08-23

Lombikprogram: a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke egy jó szándékú törvény miatt aggódik, írja a Magyar Nemzet.

#10
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2017-08-18

Nincs befolyással a gyerekek szexuális indentitására az, hogy hetero- vagy homoszexuális szülők nevelik őket, írja a Népszava.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hazánkban egyelőre inkább a nagyvállalatok fektetnek gamifikációs eszközökbe, de a játékosítás szerepet kaphat az egészségügyi ismeretek elmélyítésében és talán a betegségek kezelésében is.

A cukorbetegség komoly anyagcsere-betegség, egyre több embert érint. Így nem csoda, hogy itt is tömegével bukkannak fel az egyszerűnek tűnő, kis erőfeszítéssel gyógyulást ígérő készítmények, melyek sokszor hetek, napok alatt ígérik az anyagcsere látványos javulását.