hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-05-15

Magyar kormányzati támogatással készült óvodai sportpályát, két-két felújított óvodát és orvosi rendelőt adtak át három magyarlakta településen.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-10-02

A Budakeszi környékén élőknek a Szent János Kórház nyújtotta az alapszakmás ellátásokat, ahová az eljutás többször nehézkesnek bizonyult.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-05-14

A béremelésekkel, az ápolói ösztöndíjakkal és a munkakörülmények javításával kívánják megbecsülni az ápolók munkáját.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-01-08

Az Egészséges Budapestért Program (EBP) keretében összesen 1,3 milliárd forintból fejlesztik a XVI. kerületi, Jókai utcai szakrendelőt.

#5
Medical Online >> Rovatok >> PraxisMenedzsment
2017-08-24

Pest megyei települési önkormányzatok nyújthatják be támogatási kérelmeiket mától az egészségügyi alapellátást nyújtó intézmények fejlesztésére.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-10-12

A humán tárca vezetői pénteken Fehérgyarmaton beszéltek először az egészségügyi alapellátásra szánt idei hatmilliárdnyi többletfinanszírozás felosztásáról.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A GDPR-ral kapcsolatos magyar jogszabályi környezetet módosító salátatörvény számos rendelkezést igazított ki az európai adatvédelmi szabályozásnak megfelelően.

Amennyiben egy beteg vagy látogató az intézmény helyiségeiben úgy kíván képet rögzíteni, hogy azon más személy nem ismerhető fel, akkor ezt számára megtiltani, illetve engedélyhez kötni nem lehet.