hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2020-02-11

Orbán Viktor ki akarja festetni az összes kórtermet és várót, ami politikailag biztos sok hasznot hoz, szakmailag azonban butaság, mondta az Indexnek Rékassy Balázs egészségügyi közgazdász.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-02-15

Csak egy pártokon átívelő program rángathatná ki mai állapotából az egészségügyet – mondja Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő a hvg.hu-nak.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-09-25

Számos, az egészségügyet is érintő kérdésben érdeklődtek az országgyűlési képviselők a parlament hétfői munkanapján.

#4
Medical Online >> Mi újság?
2011-03-12

Csúszik a fővárosi kórházak egységes állami irányításával kapcsolatos nagy politikai döntés - írja a Népszabadság. 

#5
Medical Online >> Mi újság?
2011-02-10

...a kormányprogrammal megy szembe. Tarlós István a csütörtökön megjelenő Figyelőnek adott interjújában azt mondta: vannak olyan orvosszakmai kérdések, amelyeknek a megoldására az önkormányzatokat "en bloc" nem tartja alkalmasnak.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-02-05
Rácz Róbert hajdú-bihari közgyűlési elnök és Kósa Lajos debreceni polgármester szerint nincs olyan terv, amely szerint bármibe be akarnák olvasztani a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrumához (DEOEC) tartozó klinikákat.
#7
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2008-04-24
Drasztikus kórházreformot fogadott el Nicholas Sarkozy francia elnök és annak gyors levezénylése mellett döntött. A Francia Kórházszövetség volt elnöke, Gérard Larcher javaslata alapján a jelenlegi mintegy ezer kórház helyett háromszáz komplexum jönne létre. A földrajzilag különálló intézményeket egységes jogi, pénzügyi, szakmai irányítás alá szervezik és az így létrejött kórház-komplexumokban felszámolják a párhuzamos feladatokat.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.