hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 22
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-02-14

Az iskolai és munkahelyi erőszak – bullying és mobbing – korunk egyik legfontosabb kutatási és klinikai kezelési területe. A statisztikák szerint az elmúlt évben minden második gyermek átélt áldozatként ilyen jellegű eseményt, és a munkahelyi zaklatás területén is hasonlóak a mutatóink.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-03-03

Gyanús halálesetek miatt tartóztatták le az ukrajnai Szumi megyei pszichiátriai kórház főorvosát, akiről azt feltételezik, hogy halálra kínozta vagy kínoztatta a betegeit, közölte az Origo.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-11-26

A kommunista diktatúra hatásai máig jelen vannak az egészségügyben – erről az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára beszélt egy budapesti fórumon.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-08-14

Elraboltak, majd brutálisan megkínoztak egy szülészorvost Mexikóban, miután a 30 éves orvosnő által levezetett szülésnél a baba meghalt, írja a Daily Mail alapján az Index.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-05-27

Hárdi Lilla pszichiáter,  orvos igazgató szakmai pályájáról és a Cordelia Alapítvány a Szervezett Erőszak Áldozataiért tevékenységéről ír a NOL.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-05-13

A világ legnagyobb emberi jogi szervezete ismét globális kampányt indít a kínzás betiltására, mivel újra egyre több kormány alkalmazza ezt a gyakorlatot a foglyaival szemben.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-11-05

Orvosok és más egészségügyi szakemberek is segédkeznek a terrorizmussal gyanúsított foglyok kínzásánál a CIA börtöneiben – idéz egy jelentést az Origo.

#8
Medical Online >> Rovatok >> gyerekgyógyászat
2013-09-23

Az Unicef, a Nickelodeon és a Kék Vonal készítette.

#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-09-02

Egyre több minden derül ki a damaszkuszi vegyifegyver-támadás körülményeiről. De mi is az a szarin, és miért különösen érzékeny a világ éppen a vegyi fegyverek iránt?

#10
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2012-06-28

A második világháború után egy amerikai orvos – a washingtoni kormányzat megbízásából – szadista módszerekkel fertőzött meg guatemalaiakat szifilisszel. Az USA elnöke már tavaly bocsánatot kért emiatt, de most a kártérítési perek nyomán egyre borzalmasabb részletek derülnek ki – írja az [origo].

hirdetés
hirdetés
hirdetés

2021-ben a vakcinával és oltással kapcsolatos spameknek jött el a szezonja.

Egy hihetetlenül érdekes újságkivágást osztott meg nemrég Dr. Dobson Szabolcs, a Képes gyógyszerészet oldal szerzője. Egy 1920-as Orvosi Hetilapból származik, a spanyolnátha járvány idején írta báró Korányi Sándor, a múlt századforduló kimagasló belgyógyász tudósa.