hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 11
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-08-07

Több résztvevőre számítanak az idei Hősképző programon, mert az emberek egyre nyitottabbak az önkéntes segítségnyújtásra, írja a Magyar Nemzet.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-07-30

A Magyar Vöröskereszt idén is elindítja Hősképző programját, ingyenes elsősegélynyújtó oktatásokat, foglalkozásokat szerveznek országszerte.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-09-10

A Magyar Vöröskereszt 47. Országos Elsősegélynyújtó Versenyének döntőjén 19 csapat teljesítményét díjazta a zsűri.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-09-07

Sokat javult a lakosság elsősegélynyújtással kapcsolatos ismerete az elmúlt években, mondta az M1 aktuális csatornán az OMSZ mentőtisztje.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-05-30

Begyűjti a Magyar Vöröskereszt a lejárt szavatosságú elsősegély-dobozokat – tudatja a Magyar Rádió információja alapján a hirado.hu.

#6
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-08-09

A Tisza-tavi Vízimentő Egyesülettel együttműködve megszervezett tanfolyam célja, hogy az orvosi segítség megérkezéséig is megmentsék a sérült életét.

#7
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2011-02-21

Az Országos Gyermekegészségügyi Intézet elsősegélynyújtást-újraélesztést oktató képzést szervez. 

#8
Medical Online >> Mi újság?
2011-01-17

Több mint 72 millió forintot nyert a battonyai Egyesített Szociális és Egészségügyi Szervezet (ESZESZ) komplex egészségmegőrző program megvalósítására a dél-békési kistérségben.

#9
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2010-04-06
Egyetlen gomb megnyomására egy amerikai városban a mobiltelefon még azokat is eredményesen segíti az újraélesztésben, akik soha nem vettek részt elsősegélynyújtó tanfolyamon. Az életet mentő új program első eredményeit az Annals of Emergency Medicine közölte.
#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-09-13
Tizenhat európai ország vöröskereszt szervezetének 2000-es kezdeményezésére szeptember második szombatján – idén 12-én, tegnap – rendezték meg az elsősegélynyújtás világnapját. Így szeretnék ráirányítani a figyelmet arra, hogy kívánatos lenne az elsősegélynyújtás minél szélesebb körű ismerete a laikusok körében, mert az idejében és szakszerűen elvégzett beavatkozás sok esetben életmenthető lehet.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.