hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-11-05

A hidroklorotiazid szedése dózistól függően akár 4-7-szerésére is emelheti az ajakrák, illetve a nem festékes bőrrák kockázatát, közölte a PharmaOnline.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-06-26

Fontos az évi egyszeri szűrés, mert az emberekben még nem tudatosult a napsütés okozta, bőrön megjelenő elváltozások veszélyessége.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-01-20

Várhatóan februártól hat új készítményt fogadhat be az egészségbiztosító, és egyes készítmények esetében pedig változik a támogatás mértéke. Az innovatív gyártók üdvözlik a lépést, remélik, hogy idén még további gyógyszerek kaphatnak majd ártámogatást az egészségbiztosítótól.

#4
Medical Tribune VIII. évf. 17-18. szám
Medical Online
2010-09-09

Világszerte minden harmadik, az Amerikai Egyesült Államokban minden második rákos daganat bőr eredetű. 

#5
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2009-09-13
Megálljt parancsolni a bőrráknak, pikkelysömörnek, ekcémának, ez lehetne a mottója a Budapesten szombaton zárult európai bőrgyógyászati konferenciának – mondta az MTI-nek Kárpáti Sarolta egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikájának igazgatója, a tanácskozás társelnöke.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.