hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 9
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2022-05-20

A Szegedi Tudományegyetem országos szinten vezető szerepet tölt be a fül-orr-gégészeti és az idegsebészeti ellátás és innováció területén is.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-10-10

Az október 12-ei világnap célja a tiszteletadás a donoroknak és családtagjaiknak, a szolidaritás a még szervátültetésre várók iránt.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-05-22

Minden ötödik kiszűrt HIV-pozitív már későn, a betegség AIDS-stádiumában kerül az ellátórendszerbe, pedig a fertőzés egy 20 perces gyorsteszttel könnyedén kimutatható.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2012-10-10

Csókay András és munkacsoportja olyan mikroidegsebészeti eljárást fejlesztett ki, mely új utakat nyithat az egészségügy több területén – írja a borsodi kórház közleménye

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2012-10-09

Október 13-án szombaton 10 és 20 óra között Budapesten, a városligeti Nagyréten tartják az Európai Donációs Napot.

#6
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-11-13

Szentmisét tartanak Puskás Ferenc halálának 5. évfordulóján, valamint jótékonysági emlékkoncertet szervez a Feledékeny Emberek Hozzátartozóinak Társasága, amely reményeik szerint lehetőséget teremt az emlékezésre, és az Alzheimer-kór elleni küzdelemre.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-04-26

Apróbb késéssel, de lezárultak a jelölések az új szakmai kollégium tagozataiba és tanácsadó testületeibe, Szócska Miklós államtitkár így április 26-án közzé tette, kik azok, akiket felkér az új tanácsadó grémium 60 tagozatának tagjai közé. A tanácsadó testületekbe a szakmai szervezetek delegáltak a MOTESZ koordinálásával.

#8
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2008-10-29
A Magyar Tudományos Akadémia folyóirata, a Magyar Tudomány októberi száma nagy terjedelemben foglalkozik a történeti genetikával.
#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2007-07-05
Pillanatnyilag felmérhetetlen károkat okoz az egészségügyi tárca felelőtlen hozzáállása az ágazatban dolgozók foglalkoztatásával, képzésével, elhelyezkedésével kapcsolatos kérdésekben – a koncepciótlan, átgondolatlan mobilitásprogram megkérdőjelezi a projekt kidolgozóinak hozzáértését. A Semmelweis Egyetem Menedzserképző Központja által szervezett, „Emberi erőforrás krízis az egészségügyben” címmel rendezett konferencián a résztvevők lesújtó kritikával illették a minisztériumot, ahol a szakállamtitkár elismerte: több sebből vérzik a program.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A kunszentmártoni mentők megitatták a megjelent állatokat, amelyek később „elegánsan távoztak.”