hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-07-01

Az intézményi kézhigiéné mellett a betegelégedettség is a Jobbulást! Alapítvány tevékenységének fókuszába kerül, tudtuk meg dr. Pákó Judittól, a szervezet kuratóriumának elnökétől.

#2
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2019-05-14

A Jobbulást Alapítvány nemzetközi példák alapján betegelégedettségi honlapot fejleszt. A szervezet kuratóriumi elnökét a TrendFM kérdezte.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-05-11

Miközben az állam tehetetlenségét felismerő magánszemélyek saját pénzükből támogatják a kézhigiénét a magyar kórházakban, az intézmények tartják a közepes szintet a kézmosási gyakorlatban.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-05-03

A Jobbulást! Alapítvány Semmelweis 200 - Tiszta kézzel a jobbulásért! országos kampányának első állomása a Korányi Intézet.

#5
Medical Online >> Rovatok >> astrazeneca
2016-11-16
#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-06-16

A balesetek egy éves kor fölött több gyermek és fiatal életét követelik, mint az összes betegség együttvéve. Évente sokezer gyerek sérül meg és közül 250-300 meghal olyan balesetek miatt - mint például a fulladás, forrázás, lezuhanás, mérgezés, félrenyelés, közlekedési- és sportbalesetek - amelyek megeleőzhetőek lennének. A Nemzeti Gyermek- és Ifjúságbiztonsági Akcióterv célja, hogy tíz év alatt, a 0-24 éves korcsoport körében 30 százalékkal csökkentse a véletlen balesetek okozta halálozást.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-05-05
Katasztrófát okozhat a válság a legszegényebb államokban. A gazdagok adakozó kedve csökken, ami az idén újabb százmilliónyi embert taszíthat a nyomorba.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.