hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-12-20

Minden harmadik prediabeteses személy egyben arthritises is, ami növeli a 2-es típusú diabetes kialakulásának kockázatát, közli az OTSZ Online.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2018-04-18

Egyszerű mérési módszer és mérőszám született, amely megmutatja egy személy szívbetegség- vagy stroke-kockázatát, írja az Origo.

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2011-09-16

A körülmetélés ellenzői felesleges műtéti beavatkozásnak tartják az eljárást, támogatói szerint viszont egészségügyi előnye van a fityma eltávolításának.

#4
Medical Online >> Rovatok >> pharma-klub
2011-08-31

A serdülő lányoknak csak mintegy a fele tűrte fel ingujját, hogy megkapja a méhnyakrák ellen védő vakcinát – jóval kevesebben, mint a másik két, serdülőkorban esedékes oltás esetében.

#5
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2010-07-09

Az USA-ban 5 év alatt 111 százalékkal nőtt azok száma, akik opioidok nem gyógyító alkalmazása miatt jelentkeztek a sürgősségi rendeléseken.

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2010-02-15
A világ különböző pontjain időről időre felütik fejüket és esetenként akár járványokat is okoznak a legyőzöttnek hitt kórokozók. A régi időkben számtalan áldozatot szedő fertőzések látszólagos eltűnése nem jelenti azt, hogy a vakcinák feleslegessé váltak, sőt…
#7
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2009-12-20
Az Egyesült Államok Betegségmegelőzési és Betegségfelügyeleti Központja (CDC) közölte, hogy minden 110 amerikai gyerek közül 1 autista.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.