hirdetés

Eredményes toborzási kampányok a LinkedIn-en: gyakorlati útmutató lépésről lépésre

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Időpont:
2019. szeptember. 12. 08:30
Helyszín:
Milton Friedman Egyetem (1039 Budapest, Kelta u. 2.)

 

A LinkedIn-en létrehozott álláshirdetések, toborzási kampányok manapság igen elterjedtek – de hogyan valósul meg mindez a gyakorlatban?
Gyakorlatorientált workshopunkon a vállalati LinkedIn oldalon keresztül tanulhatják meg a résztvevők a kampánykészítés lépéseit és eredményes működését. 

Amikről biztosan szó lesz:

  Hogyan építsük fel vállalati LinkedIn oldalunkat?
  Milyen profilképet válasszunk és hogyan fogalmazzuk meg a tökéletes főcímet, ami kommunikál is rólunk?
  Hogyan aktivizáljuk a profilunkat, hogy sokan ránk keressenek és meg is találjanak?
  Hogyan írjunk olyan posztot, amit sokan látnak és nagy aktivitást vonzanak?
  Kit hogyan találhatunk meg, és hogyan léphetünk másokkal kapcsolatba?
  Milyen csomagot érdemes venni annak függvényében, hogy mire használjuk a LinkedInt?
  Hogyan építhetünk személyes márkát a LinkedIn segítségével? 

 

A tréning számítógépteremben zajlik, emiatt a férőhelyek száma limitált, 24 fő! 

Előadó: Tokár Péter, toborzás-kiválasztási szakértő, TESK Csoport ügyvezetője

Fontos! A résztvevőknek hozzá kell férniük cégük LinkedIn profiljához! Ha a vállalat még nem rendelkezik LinkedIn profillal, segítünk a létrehozásában, amennyiben a résztvevő kapott erre engedélyt.

Részvételi díj:
  Teljes árú jegy: 24 900 Ft+áfa / fő

  Csoportos jelentkezés 3 főtől: 19 900 Ft+áfa / fő

A jelentkezési lap letöltéséhez kattintson a képre, majd kitöltve juttassa vissza a szervezőknek a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre!

 

Időpont: 2019. szeptember 12.
Regisztráció: 08.30 - 09.00
Tréning időtartama: 08.30 – 13.00

Helyszín: Milton Friedman Egyetem (1039 Budapest, Kelta utca 2.)
Kapcsolat: Hasznos Nelly, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , 061 450 4527


A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállalkozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja.Továbbá hozzájárul, hogy a workshopon előadó TESK Tanácsadó Kft. (Székhely: 1132 Budapest, Váci út 18.) a későbbiekben marketing célú megkeresésre használja a Megrendelő adatait. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó, továbbá a TESK Tanácsadó Kft. adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja.
(https://pphmedia.hu/adatkezeles)
(http://www.tesk.hu/Adatvedelmi-szabalyzat)

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek. A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

REGISZTRÁCIÓ

A jelentkezési lap letöltéséhez kattintson a képre, majd kitöltve juttassa vissza a szervezőnek a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre!


KAPCSOLAT
Hasznos Nelly
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06-1-430-4527

Időpont: 2019.09.12., 09.00 - 13.00
Helyszín: Milton Friedman Egyetem (1039 Budapest, Kelta utca 2.)

RÉSZVÉTELI DÍJ
Teljes árú jegy: 24 900 Ft + áfa / fő
Csoportos jegy 3 főtől: 19 900 Ft + áfa / fő

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek.

hirdetés

letölthető fájlok

hirdetés

Eseménynaptár

 

h

k

sz

cs

p

sz

v

 
 
    01 02 03 04 05 06  
  07 08 09 10 11 12 13  
  14 15 16 17 18 19 20  
  21 22 23 24 25 26 27  
  28 29 30          
 
hirdetés

Az Ökológiai Kutatóközpont és a Pécsi Tudományegyetem közös projektje, melyben a lakosság segítségét kérik az inváziós csípőszúnyogok feltérképezéséhez.

A karantén miatti izoláció és magány kiváltképp az idős embereket fenyegeti, hiszen ők nem feltétlenül képesek lépést tartani a modern telekommunikációs vívmányokkal.