hirdetés
hirdetés

Archív

FIGYELEM!
Ez a hirdetés már valószínűleg nem aktuális.

Mozgásszervi rehabilitációs szakorvost keres az egri Kórház

Egészségügy > Szakorvos

A Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet keres közalkalmazotti jogviszonyban történő foglalkoztatásra Mozgásszervi rehabilitációs szakorvost.
favourite
Teljes szöveg
Mozgásszervi rehabilitációs szakorvost keres az egri kórház
A Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet sikeres pályázatot követően azonnali kezdéssel keres közalkalmazotti jogviszonyban, határozatlan időtartamra történő foglalkoztatásra, teljes munkaidőre szólóan mozgásszervi rehabilitációs szakorvost. Elvárások: orvostudományi egyetem, általános orvosi diploma, fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás szakvizsga, egészségügyi alkalmasság, büntetlen előélet. Jelentkezés és bővebb információ: a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen, Dr. Vácity József Főigazgatónak címezve. A pályázat leadásának határideje: folyamatos.
pozíció típusa Pozíció tipusa Gyakorlati hátteret igénylő pozíció (1-3 év)
szükséges végzettség Szükséges végzettség Felsőfok
munkaidő Munkaidő Teljes munkaidő
munkavégzés helye Munkavégzés helye Heves megye
subscribe
Szeretne értesítést kapni, ha hasonló álláshirdetés érkezik?
Szakorvos
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az aneszteziológia és intenzív terápia kialakulása három, rendkívül jól azonosítható időszakra vezethető vissza. Ahogy én mondani szoktam, a születés körülményei, de még az időpontja is jól dokumentált.

Egyre több hírt hallani a dániai nyérc mutációról, illetve éppen tegnap jelent meg egy tudományos anyag az interneten egy másik, hasonló kihívásokat támasztó mutációról. De mik is ezek a kihívások és mit jelentenek ezek az új mutációk a mindennapok tekintetében?