hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2020-02-20

Először született gyermeke egy rákbeteg nőnek mesterségesen érlelt és lefagyasztott petesejtekből, írta az Annals of Oncology.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2018-07-13

Az Európai Humán Reprodukciós és Embriológus Társaság konferenciáján mutatták be annak a kutatásnak az eredményeit, amelyik feltárta, mi motiválja az egészséges nőket petesejtjeik lefagyasztására.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-10-16

Az Apple és a Facebook felajánlotta női alkalmazottainak, hogy kifizeti a petesejtek lefagyasztását, így ők az anyaság feladása nélkül tudnak a karrierjükre koncentrálni – írja az Origo.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2012-04-22

Egy brit termékenységi klinika  a petesejtek lefagyasztása helyett a petefészek egy részének lefagyasztását ajánlja azoknak a nőknek, akik egészségügyi vagy szociális okokból szeretnék kitolni a gyermekvállalást.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2010-05-04

A klinikai embriológusok hétvégi, budapesti világkongresszusán az új tudományos eredményeket tekintették át a szakemberek. 

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-01-05
Miközben a világban technikai és morális okokból is vitatják, mennyire lehet szabaddá tenni későbbi megtermékenyítés céljából a női ivarsejtek lefagyasztását, addig októberben az ETT Humán Reprodukciós Bizottsága „rést nyitott” a honi petesejtüzletnek.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.