hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 10
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2020-01-08

Mellrákos betegeknél az antioxidánsok plusz bevitele negatív hatással lehet a recidíva- és a mortalitási rizikóra, írja a PharmaOnline.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2016-07-12

A legtöbb várandósnak pénzkidobás a terhesvitamin, mert nincs rá szükség egy új kutatás szerint, melyet a BBC hírportálja idéz.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-10-15

Lehet, hogy a vitaminok és a táplálékkiegészítők dobozára is olyan figyelmeztető címkéket kellene ragasztani, mint egyes gyógyszerekére? Ha igen, akkor elsőként az E-vitaminnal kellene ezt megtenni. Sharon Begley, a Newsweek tudományos szerkesztője számba vette az E-vitaminnal kapcsolatosan felgyűlt aggasztó adatokat.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2011-03-24

A multivitaminokat szedők és azokat nem szedők körében ugyanolyan arányban fordul elő a rák, illetve a szívroham miatti halálozás.

#5
Medical Online >> Rovatok >> pharma-klub
2011-02-15

Egy akvizíció keretében egy kolozsvári ételkiegészítő készítményeket gyártó üzemet is megszerez a Pfizer.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-07-21
Több mint 8 millió forint gyűlt össze eddig a 11. alkalommal útjára indított Tegyünk Együtt a Gyermekekért (TEGY) programban. A cél ezúttal a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat bakonybéli Oktatási Centrumának megépítése.
#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-06-13
A legtöbbünk sóvárog arra, hogy minél tovább fiatal maradjon. Nem meglepő tehát, hogy az online kitölthető RealAge, amely azt ígéri, nem-orvosi tanácsai révén éveket fiatalodhatunk, az egyik legnépszerűbb internetes teszt az USA-ban.
#8
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2009-06-12
A terhességi multivitaminok rendszeres szedésével lényegesen csökkenthető a kis születési súllyal világra jött újszülöttek aránya, szemben azokkal a gyermekekkel, akiknek édesanyja csak a szokásos folsav- és vaspótlásban részesül a gyermekvárás idején.
#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-03-20
Két-két és félszer több vitamint fogyasztunk az őszi és téli hónapokban a fertőző betegségekről szóló hírek következtében, mint az év többi szakaszában.
#10
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2009-02-10
Sem a rákot, sem a szívbetegségeket nem segítenek megelőzni a multivitaminok az ötven év feletti nőknél - állapították meg amerikai kutatók a témáról készült eddigi legnagyobb elemzésben, amely az Archives of Internal Medicine című szaklapban jelent meg.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.