hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 2
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2018-08-06

Egy letális vírus a sejtek öregedés- és rákellenes rendszerét gyengítve támad, írja a Nature Communications, míg a The Journal of Infectious Diseases arról számol be, hogy az elhízás nemcsak az influenza tüneteit súlyosbítja, de jelentősen megnöveli a fertőzőképes időszakot is.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2009-06-14
Az idén másodszor rendezték meg Európában és hazánkban is a Ritka Betegségben Szenvedők Világnapját. Ennek kapcsán faggatta a Medical Tribune dr. Pfliegler Györgyöt, a Debreceni Egyetem Közép-Európában elsőként, 2001-ben létrehozott Ritka Betegségek Tanszékének vezetőjét arról, hogy milyen változások történtek az alapítás óta.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mondhattok bármit, hogy ki miért landolt az akut betegellátásban, vagy akár a sürgősségi betegellátásban, de a választ mindannyian tudjuk: A Vészhelyzet című tévésorozat sodorta a mi generációnk tekintélyes részét erre a pályára.

Hús  //  Alimento

Kedves növényevő embertársaink rendszeresen felhívják a figyelmemet arra a tényre, hogy a WHO szerint a húsevés a mindmeghalás egyik fontos oka, nevezetesen is rákot kelt.