hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 57
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2022-10-24

Egészségtudományok pedagógiai innovatív digitális fejlesztése címmel szervezett angol nyelvű digitális képzést a DE Egészségtudományi Kara.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2022-08-03

A bogyós gyümölcsök közül a legnagyobb mennyiségben a szamócában (eperben) található pelargonidin fogyasztása és az agyban kialakuló tau-kötegek alacsonyabb száma összefüggést mutat.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2022-06-14

Heten vehettek át emlékérmet a Szív a Szívért Alapítvány Semmelweis Egyetemen megrendezett ünnepségén, amelyet az első hazai szívátültetés harmincadik évfordulója alkalmából szerveztek.

#4
Medical Online >> Emésztési zavarok asszisztensképzés
2022-05-25

A krónikus pancreatitis a parenchyma irreverzibilis pusztulásával, kötőszövet képződéssel és gyulladásos beszűrődésekkel járó állapot, amely legtöbbször fájdalommal jár és a pancreas funkció csökkenését okozza. A változó mértékű exokrin és endokrin elégtelenség szükségessé teszi az étrend személyre szabott módosítását a beteg állapotához mérten.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2022-04-25

Az idei pollenszezon tavaszi csúcsa már tetőzött, de az allergiások továbbra is jelentős terhelésnek vannak kitéve, írja közleményében az NNK.

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2022-03-16

Az egészségtudományokhoz kapcsolódó innovatív tananyag- és oktatásfejlesztést segítő programot indít a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara.

#7
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2021-12-07

Alábbi írásunkban szeretnénk bemutatni a Parkinson-kóros betegek speciális ápolását, problémáik megoldását és mindennapi munkánkat PTE Neurológiai Klinika Mozgászavar Ambulanciáján.

#8
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2021-09-17

Gasztroenterológia témában manapság mind szakmai, mind laikus körökben nagy az érdeklődés az ételallergia, az ételintolerancia és ezen belül is a hisztaminintolerancia iránt.

#9
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2021-09-08

A gasztrointesztinális (GI) sebészet a tápcsatorna és/vagy a máj direkt/eperendszer manipulációjával jár, ezért a közvetlen műtét utáni időszakban a beteg bizonyos ideig nem képes szájon át történő táplálékbevitelre.

#10
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2020-01-29

Február 27-től vetítik a hazai mozik Szabó István új filmjét. Az Oscar-díjas rendező Zárójelentés című alkotásának operatőre Koltai Lajos.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Súlyos betegség vagy meddőség is lehet a következménye a hereproblémák elhanyagolásának.