hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 12
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-03-06

A gyógyfürdőkben a kifejezett gyógyászati célú tartózkodás messze elmarad ma a kívánatos időtartamtól – írja a TurizmusOnline.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-01-15

Egy dr. Puczkó László szakértővel készült interjú alapján ír az egészségturizmus kitapintható trendjeiről a Turizmus Online.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-12-03

Az egészségturizmus az országmarketing legjobb esélye lehet – foglalja össze a II. Országimázs Konferencia tanulságát a Turizmus Online.

#4
Medical Online >> Mi újság?
2011-07-19

A METTT a TurizmusOnline rendelkezésére bocsátott véleményében kifejti: a Turizmusfejlesztési Stratégia üdvözlendő, különösen a Gyógyító Magyarország-Egészségipari Program.

#5
Medical Online >> Mi újság?
2011-06-16

Elindult az "Élményekkel egészségesen!" kampány a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai régióban, írja a TurizmusOnline.

#6
Medical Online >> Mi újság?
2011-05-25

Kedden kezdődött és péntekig tart a Tetra Világkongresszus, mely Budapest és a TETRA történetének is eddigi legnagyobb konferenciája - írja a TurizmusOnline.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-04-28

Azonnali hatállyal 1 milliárdot csoportosított át a kormány a fogászati turizmus fejlesztésére - írja a TurizmusOnline.

#8
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2011-04-19

Különös és meglehetősen morbid kampányt eszelt ki egy dohányzás ellenes német szervezet, a Glücklicher Nichtraucher, amely a dohányzás miatt bekövetkező halálra hívja fel a figyelmet kampányával - írja a TurizmusOnline.

#9
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-01-28

A város a turizmus és a tradicionális gyógyászat ötvözésével kívánja az egészségturizmusban rejlő lehetőségeket népszerűsíteni.

#10
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2011-01-14

Egészségturisztikai képzéssel bővíti az egészségügy területén a posztgraduális közgazdasági ismeretek oktatását a soproni székhelyű Nyugat-magyarországi Egyetem - írja a TurizmusOnline.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.