hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-12-08

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara nagy hangsúlyt fektet arra, hogy elismerje az egészségügyben tevékenykedő kollégák legjobbjait.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-02-18

Márciusban a kormány elé kerül a kórházi struktúra átalakításáról szóló javaslat - mondta az egészségügyért felelős államtitkár szerdán újságíróknak egy budapesti rendezvény után.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-02-19

Életpályamodellt és a közszféra átlagához igazodó bérezést szeretnének az egészségügyi szakdolgozók – hangzott el a kétnapos országos kongresszusuk előtti sajtótájékoztatón.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság >> szakmai kollegium
2011-06-01

A Gyógyszerellátási gyógyszerészet szakmai kollégium tagjai.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-09-02

Négyen pályáznak az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) főigazgatói posztjára - írja a Világgazdaság Online.

#6
Medical Online
2008-03-19
Március 15-e, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 160. évfordulója alkalmából állami kitüntetéseket és művészeti díjakat adott át a köztársasági elnök és Hiller István oktatási és kulturális miniszter. 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.