hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2020-10-15

Magyarországon dolgozó negyven éven aluli orvosok és orvosi, biológiai kutatással foglalkozó szakemberek indulhatnak a pályázaton.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-07-01

A Nagyvárad téri Elméleti Tömbben rendezték meg az egyetem Semmelweis napi eseménysorozatának központi díszünnepségét.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-10-01

A tavalyi évhez hasonlóan idén is pályázatot hirdet a Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány, 500 ezer forintot osztanak ki.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2017-07-03

Összesen 31, kiváló színvonalú pályázatból kellett a Prof. Dr. Romics László akadémikus emlékére létrehozott alapítvány kuratóriumnak a három legjobbat kiválasztania.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-07-05

Július 11-én, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar épületében adják át a 2014-es Astellas-díj - Az év egészségügyi szakdolgozója pályázat elismeréseit.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-03-14

A március 15-e alkalmából átadott állami kitüntetésekkel ezúttal is  számos egészségügyi szakembert díjaztak – olvasható a kormany.hu-n.

#7
Medical Tribune III. évf.6. szám
Medical Online
2005-03-01
  Március 15-e alkalmából Széchenyi- díjat kapott mások mellett dr. Fésüs László biokémikus, orvos, sejtbiológus, az MTA rendes tagja, a Debreceni Egyetem Orvos- és és Egészségtudományi Centrum Biokémiai és Molekuláris Biológiai Intézete igazgatója; dr. Freund Tamás neurobiológus, az MTA levelező tagja, az MTA Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet igazgatója, kutatóprofesszor és dr. Romics László belgyógyász szakorvos, az MTA rendes tagja, a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömb főigazgatója, egyetemi tanár. A Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje (polgári tagozat) kitüntetésben részesült dr. Füredi János, az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet osztályvezető főorvosa, egyetemi tanár; Gurály Zoltán, a Menhely Alapítvány szociológus-szóvivője és dr. Jakus Zoltán, a jászberényi Erzsébet Kórház főigazgatója. A Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje (polgári tagozata) kitüntetést kapott dr. Kovács László, az MTA rendes tagja, a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézete igazgatója, egyetemi tanár.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.