hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-08-16

Kutatásuk célja, hogy új terápiás utakat nyissanak meg a neuro-degeneratív betegségek kezelése terén.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-08-21

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere állami kitüntetéseket adott át augusztus 20-a alkalmából a Pesti Vigadóban.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-11-02

Ezúttal New Yorkba szervez a magyar orvos-képzőművészeknek kiállítási lehetőséget dr. Palotás András; a jövő év tavaszára tervezett rendezvényre január végéig jelentkezhetnek.

#4
Medical Online >> Rovatok
2012-06-13

Az idén 5. alkalommal szervezték meg a Védőnők Napját. Az ünnepi rendezvény keretében jubileumi díszokleveleket és kitüntetéseket adtak át a Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri épületében, Budapesten.

#5
Medical Tribune III. évf.21. szám
Medical Online
2005-10-01
Európa legjobb fiatal neurológusának választotta az Európai Idegtudományi Társaságok Szövetsége a Szegedi Tudományegyetem Szívsebészeti Klinikáján dolgozó Palotás Andrást. A 29 éves kolléga másodszor kapta meg az Uschi Tschabitscher-díjat (először két évvel ezelőtt). Ezúttal a skizofrénia kezeléséhez használt gyógyszerek genetikai profiljának kutatásáért kapta az elismerést. Palotás András mindezek ellenére sem tervezi, hogy külföldön vállaljon munkát, mint mondja, annak az országnak szeretne dicsőséget szerezni, amely kitanította.Délmagyarország/Webdoki 120 éves a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika. Az évforduló alkalmából a Tumor Leukémiás Gyermekekért Alapítvány támogatásával 7 új baba-mama kórtermet nyitottak meg, és az új ultrahangdiagnosztikai laboratórium is elkészült. Az intézményben 15 osztály működik 165 betegággyal, országos feladatköre a leukémiák, a daganatos betegségek, a veleszületett anyagcserezavarok, az endokrinológiai, valamint az ideggyógyászati kórképek ellátása. A klinika fontos szerepet tölt be a zsíranyagcsere- zavarok és az érrendszeri betegségek megelőzésében is.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.