hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-02-19

A Morgan Stanley anyagi támogatással és önkéntes munkájával segít, hogy a Bátor Tábor korszerű informatikai hálózatot kaphasson.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2015-03-28

A Nők a Tudományban Egyesület idén is megrendezi a Lányok napja elnevezésű rendezvényt, amelynek keretében 11 egyetem és kutatóintézet, valamint 21 vállalat nyitja meg kapuit a tudományok iránt érdeklődő lányok előtt.

#3
Medical Online >> Mi újság?
2011-07-06

A magyar egészségügyi reformmal kapcsolatos bizonytalanságok, különösen a kutatásfejlesztési ráfordítások leírhatóságával kapcsolatos változások tartják nyomás alatt az Egis árfolyamát - írja a Portfolio.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-01-13

A világ számos kormánya próbálja módosítani a gyógyszergyárakkal kötött szerződéseit, illetve túladna a már leszállított H1N1-vakcinák egy részén azt követően, hogy óriási tételben marad a nyakukon a fel nem használt oltóanyag.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2008-06-17
Változatlanul pozitív Kelet- és Közép-Európa vállalatainak helyzetértékelése gazdasági kilátásaikat illetően, így a következő hónapokban mintegy 140 új beruházást hajtanak végre a térségben. Amerikában veszteséget könyvelhetnek el a bankok, Oroszországban viszont jelentősen nőtt a nemzeti össztermék.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.