hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság >> szakmai kollegium
2011-06-01

Az Ápolás szakmai kollégium tagjai.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-04-26

Apróbb késéssel, de lezárultak a jelölések az új szakmai kollégium tagozataiba és tanácsadó testületeibe, Szócska Miklós államtitkár így április 26-án közzé tette, kik azok, akiket felkér az új tanácsadó grémium 60 tagozatának tagjai közé. A tanácsadó testületekbe a szakmai szervezetek delegáltak a MOTESZ koordinálásával.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-10-27

A Magyar Ápolási Igazgatók Egyesületének elnöke szerint "az ápolás helyzete gyalázatos, katasztrofális", az ápolók bére pedig különösen megalázó szinten van.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-10-21

Döntött az egészségügyért felelős államtitkár, és megnevezte azt a 11 embert, akik a jövőben együtt dolgoznak majd egy hatékonyabb szakmai kollégiumi rendszer kidolgozásán. A bizottság élére Szócska Miklós két társelnököt jelöl, egyikük a szakmát, a másik politikát képviseli. A MedicalOnline ezúton teszi közzé a testület tagjainak nevét.

#5
Medical Online >> Mi újság?
2010-10-13

Számos körülmény nehezíti az egészségügyben dolgozók munkáját, de ami mostanság a leggyakrabban szóba kerül, az az elvándorlás.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.

A K-Monitor és román partnerszervezete, a Funky Citizens tavaly májusban kezdte vizsgálni a szülészeti hálapénz jelenségét Magyarországon és Romániában.