hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-10-15

Néhány napja megnyitott a TritonLife Magánkórház Szeged, a TritonLife Csoport Debrecen utáni második, jelentősebb méretű vidéki magánkórháza.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2021-03-15

A miniszterelnök előterjesztésére Áder János köztársasági elnök állami kitüntetéseket adományozott a nemzeti ünnepen.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-03-13

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából művészeti és egészségügyi díjakat, valami állami kitüntetéseket adott át kedden Budapesten.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-08-21

A nemzeti ünnep alkalmából átadott állami kitüntetések díjazottjai között ezúttal is voltak egészségügyi szakemberek.

#5
Medical Tribune III. évf.7. szám
Medical Online
2005-04-01
 Vidéki Színházak Találkozója. Április 11. és 24. között az egész ország színházművészete ad randevút önmagának Budapesten: a vidéki színházak fővárosi vendégjátéka komoly presztízsre tett szert az elmúlt évek alatt. Pedig nincs sem előzsűri, sem díjak – leginkább a pesti közönség kegyeiért és a kollégák elismeréséért folyik a nemes versengés. A színházak igyekeznek legjobb előadásaikat Pestre hozni (az utazásnak legföljebb a díszlet mérete vagy jellege szab határt), illetve azokkal a produkciókkal neveznek, amelyektől a legjobb eséllyel remélik, hogy megtöltik a házat. Idén három helyszín fogadja a vidéki társulatokat: a házigazda Thália Színházon kívül a Merlin és a Nemzeti. Kiemelkedő érdeklődésre számíthat a kaposvári színház (A maratonfutók tiszteletkört futnak), a tatabányai (Bartha Lajos: Szerelem), a kecskeméti Romeó és Júlia, a soproni Macska a forró bádogtetőn, a pécsi Cyrano, az egri Oidipusz. Jegyek a Thália Színház, a Merlin és a Nemzeti pénztárában válthatók, a teljes program pedig a www.thalia.hu weblapon látható.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A még lektorálatlan tanulmányokat közzétévő Medrxiv portálon megjelent egy japán tanulmány, amely szerint az omikron után jóval ritkább a poszt-COVID szindróma előfordulása, mint a korábbi variánsok esetében.

Svédországban is radikálisan megnőtt a jodidtabletták vásárlása a csernobili harcok nyomán megemelkedett sugárzás miatt, de a nukleáris biztonságért felelős hatóság nem ajánlja a jodid szedését, mert nincs értelme.