hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 3
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-02-07

Újabb rákos eseteket hozott kapcsolatba a mellimplantátummal az amerikai élelmiszer- és gyógyszerhatóság (FDA) szerdai jelentése.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-03-23

Kilenc nő halt meg az Egyesült Államokban daganatos betegségben, amelyet feltehetően mellimplantátum váltott ki, írja a hvg.hu.

#3
Medical Tribune III. évf.20. szám
Medical Online
2005-10-01
Brit egyesülési szándék Európa vezető gyógyászati termékeket forgalmazó kiskereskedelmi üzletlánca jöhet létre, mivel előrehaladott tárgyalásokat folytat az egyesülésről a brit Boots Group és az Alliance Unichem – írja a Financial Times a két céghez közel álló forrásra hivatkozva. A legnagyobb brit gyógyszertárlánc tulajdonosa, a Boots és az Alliance Unichem összeolvadását akár már október első-második hetében bejelenthetik, ezzel egy 12,4 milliárd dollár piaci értékű vállalat jönne létre. Világgazdaság Amerikai felvásárlás Az Altana Inc. szeptember 30-án bejelentette, hogy felvásárolta a GlaxoSmithKline Consumer Healthcare vényre kapható dermatológiai termékekkel foglalkozó üzletágát. Ezzel olyan korábbi GSK termékek gyártása került hozzá, mint pl. a szintetikus kortikoszteroid, az Aclovat (alclometason dipropionat), a gyulladásgátló Cutivat (fluticason propionat) és Temovat (clobetasol propionat, Magyarországon: Dermovate), az Emgel (erythromycin, antibiotikum) illetve a gombaellenes Oxistat (oxiconazol nitrat). US News
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több kutatás igazolta, hogy a magasabb férfiak rövidebb életre számíthatnak, mint alacsonyabb társaik, mégsem ez a legfontosabb tényező a várható élettartamnál.